Proiecte

Alegerea potrivită în construirea visului tău!

Născut din dorința de a crea locul în care să te simți acasă, AVATRADE Residence pune bazele unei comunități cu standarde excepționale. Proiectul rezidențial AVATRADE, cu un design modern și inovativ, cuprinde apartamente cu două, trei sau patru camere, un spațiu comercial, și numeroase locuri de parcare, totodată punând la dispoziție și un spațiu verde.

AVATRADE Residence oferă apartamente de vânzare într-o locație privilegiată cu acces facil la importante puncte de interes: școală, grădiniță, stație de tramvai și autobuz, centre comerciale, parcuri, săli de sport, restaurante, birouri, îmbinând astfel nevoile vieții moderne cu liniștea de care ai nevoie. Finisajele de calitate superioară sunt alese cu grijă de o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, totul pentru siguranța ta. Proiectul nostru pune accentul pe confortul locuinței tale, fiind cea mai bună alegere pentru tine și familia ta!
0
APARTAMENTE
0
LOCURI DE PARCARE
+ 0 MP
SUPRAFAȚA TOTALA

Colinelor

Știm că siguranța și confortul sunt o prioritate în alegerea locuinței pe care să o poți numi acasă, de aceea lucrăm la construirea viitorului tău. Proiectul Colinelor propune cu 3 locuințe premium într-o zonă avantajoasă a orașului Oradea punând accentul pe modernism, eleganță și calitate.

Locuința, cuprinde la parter living, bucătărie, zonă de dining, dormitor, baie, hol, spațiu de depozitare, terasă; iar etajul cuprinde hol, baie, 3 dormitoare dintre care unul cu baie proprie și dressing.

Galerie

Contact

Pentru mai multe informații ne puteti contacta cu încredere la numerele de telefon:
Scroll to Top